Tanzania reizen vind je in de online travelstore

Eigenlijk hoef ik aan de titel van deze blog niets meer toe te voegen, maar in zo’n 300 a 350 woorden zal ik u toch de nodige informatie geven over Tanzania reizen. Want u verdient het om voorgelicht te worden over de Tanzania reizen. Dat zeg ik niet voor niks, want Tanzania is misschien wel het mooiste land dat ik ooit bezocht heb. En ik kan u verzekeren dat ik in de jaren die ik voor de Online Travelstore werk, een aantal zeer mooie landen heb aangedaan. Overigens is een aantal een understatement, want in totaal heb ik zo’n 55 reizen mogen maken voor deze prachtige website.

Een opsomming van de landen

Die 55 reizen gingen uiteraard niet allemaal naar verschillende landen. In een aantal landen, vaak de landen die niet zo ver weg van Nederland liggen, ben ik een aantal keer geweest (denk aan landen als België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen en Oostenrijk). Ook zijn er een aantal bijzondere landen die ik heb mogen bezoeken. Wat te denken van een land als Iran? Ook van het communistische Cuba heb ik mogen genieten, net als van grote delen van Rusland en China. De rondreis die ik door de Afrikaanse landen Namibië, Zuid-Afrika en Angola heb gemaakt, is ook onvergetelijk.

Tanzania reizen

tanzaniaMaar ik dwaal af van de reizen waar ik oorspronkelijk mee begonnen ben: de Tanzania reizen. Deze Tanzania reizen zijn meer dan de moeite waard. En daar heb ik een aantal redenen voor. Allereerst is de diversiteit op deze reizen enorm. Je kunt er voor kiezen om een relaxvakantie mee te maken aan de schitterende stranden van Tanzania. Het heeft niet mijn voorkeur, want ook aan de Spaanse kust kun je in de zee liggen en dat is toch een stuk dichterbij. Mijn voorkeur ligt dus bij de actievere bezigheden en laat dat nu net goed kunnen in Tanzania.

De safari’s zijn onvergetelijk

Op de Tanzania reizen kan je namelijk verschillende safari’s boeken. Ontzettend cool om bijvoorbeeld leeuwen of olifanten in het wild te zien. Daarnaast is het al een belevenis op zich om met een jeep door de schitterende natuur van Tanzania te rijden.